אין כמעט מטבח שאין בו מיקרוגל, מכשיר שימושי מאוד במטבח

חוסך זמן יקר של חימום האוכל, (מצרך חשוב בימנו), חוסך בעלויות החשמל, מחמם את האוכל בכלי ולא את הכלי עצמו.

המיקרוגל מכיל שני סוגי קרינה:

  1. קרינה חשמל (ELF) נוצרת באמצעות הזרם החשמלי שמפעיל את מערכות הרדיו ויוצר שדה מגנטי של 10 עד 200 מיליגאוס בטווח קרוב מאוד
  2. קרינת רדיו (RF) האנרגיה שמחממת את האוכל בתוך המיקרוגל עצמו , קרינה זו יכולה לזלוג מתוך המיקרוגל עצמו כאשר הדלת אינה אטומה כראוי או כאשר דלת הזכוכית של המיקרוגל מלוכלכת.

תדרי העבודה של המיקרוגל הם  כ-  2,450 מגה הרץ כלומר אורך הגל כ- 12 ס"מ.

תדר זה הינו תדר התהודה של המים ואנו יודעים שבבשר יש כ- 50% מים וכמובן גם במאכלים אחרים לכן האוכל במיקרוגל מתחמם ובכלי האוכל כמו קרמיקה ופלסטיק אין מים לכן הם לא מתחממים.

לפי המלצות המשרד להגנת הסביבה רמת הקרינה המותרת הינה  10 וואט למ"ר והמדידה תעשה במרחק 10 ס"מ מהמיקרוגל.

שהמיקרוגל פועל אנו ממליצים להתרחק לפחות מטר מהמיקרו גל ע"פ "עיקרון הזהירות המונעת"

תנור מיקרוגל יש לבדוק כל 3 שנים או כאשר מתגלה פגם חיצוני.

Call Now Button
שינוי גודל גופנים
ניגודיות